Όποιος νομίζει πως τα sex toys αφορούν μόνο σόλο παιχνίδι & στιγμές, κάνει μεγάλο λάθος, Ένα sex toy μπορεί να αποτελέσει ένα τέλειο εργαλείο ευχαρίστησης για ένα ζευγάρι, το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει στις ερωτικές του στιγμές.

Σχεδόν το 90% των sex toys της αγοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα ζευγάρι, γεγονός που δίνει και μια τεράστια πληθώρα επιλογών... Ωστοσο, η ομάδα του Vibrations, θα σας κάνει πιο εύκολη την επιλογή ενός sex toy για ζευγάρια, ώστε να παίξετε παρέα με το ταίρι σας, προτείνοντας σας 5 ερωτικά βοηθήματα για να περάσετε υπέροχα μαζί

1. Δονητής Zευγαριών

Ειδικά σχεδιασμένος για ζευγάρια. Ένας τέτοιος δονητής μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα προκαταρκτικά, αλλά και κατά την διάρκεια της διείσδυσης.Συγκεκριμένα χάρη στη σχεδίαση του το ένα μέρος του μπαίνει στο αιδοίο, ενώ το άλλο μέρος μένει πάνω στη κλειτορίδα εξωτερικά και τη διεγείρει.  

Και όσο ο δονητής μοιράζει απόλαυση, το αρσενικό ταίρι μπορεί να διεισδύσει με το πέος του και να απολαύσει όχι μόνο την διείσδυση, αλλά και τις δονήσεις του παιχνιδιού! 

Επιπρόσθετα, αρκετοί δονητές ζευγαριών έρχονται με remote control ώστε το ένα ταίρι να είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ευχαρίστηση του άλλου με το πάτημα ενός κουμπιού

Τέλος, έρχονται σε διάφορα χρώματα και δυνατότητες και σίγουρα είναι ένα υψηλά προτεινόμενο sex toy για ζευγάρια, που θα φροντίσει να βάλει μια άλλη διάσταση απόλαυσης και για τους 2!

Tip από το Vibrations.gr

Μία πολύ δημοφιλής εναλλακτική πρόταση είναι ένας ασύρματος δονητής ζευγαριών με εφαρμογή κινητού. Ο λόγος; Αν σας χωρίζει συχνά απόσταση από το ταίρι σας, ένας τέτοιος δονητής μπορεί να ελεγχθεί από παντού μέσω ειδικής εφαρμογής!

2. Δαχτυλίδι Πέους Με Δόνηση

Μπορεί ένα δαχτυλίδι πέους να φοριέται μόνο από το αρσενικό ταίρι, όμως ένα δαχτυλίδι πέους με δόνηση, επιτρέπει στο ταίρι του να επωφεληθεί και αυτό! Συγκεκριμένα, ένα δαχτυλίδι πέους με δόνηση, εκτός από το γεγονός πως θα βοηθήσει για σκληρότερη στύση, καθώς σφίγγει το πέος, θα φροντίσει να διεγείρει και την κλειτορίδα ή την περιπρωκτική περιοχή.

Η κεφαλή ενός δαχτυλιδιού πέους με δόνηση, εφάπτεται και αγγίζει το ταίρι κατά την διείσδυση, μεταφέροντας έτσι τις δονήσεις, γεγονός που φυσικά σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση. 

Εν κατακλείδι, ένα δονούμενο δαχτυλίδι πέους είναι μια ιδαίτερη και κλασική πρόταση για ζευγάρια που θέλουν να ευχαριστηθούν ταυτόχρονα ένα sex toy!

3. Δονητές Δαχτύλου

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά ένας δονητής δακτύλου (σε οποιοδήποτε σχέδιο) είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό παιχνίδι που θα μετατρέψει κάθε άγγιγμα στις ερωτογενείς ζώνες και κατ' επέκταση σε όλο το σώμα, σε άγγιγμα ηδονής και απόλαυσης!

Το όνομα του μπορεί να σας κάνει να νομίζετε πως πρόκειται μόνο για εκείνη, αλλά ένα τέτοιο sex toy θα ικανοποιήσει και τους δύο, είτε άντρες είτε γυναίκες. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναν δακτυλικό δονητή για να ερεθίσετε την περιπρωκτική περιοχή, την κλειτορίδα, το στήθος, το πέος και τους όρχεις ή το περίνεο!

Έτσι ένας δονητής δακτύλου, μπορεί να φορεθεί από οποιονδήποτε και να προσφέρει ευχαρίστηση σε κάθε άγγιγμα είτε στα προκαταρκτικά ή κατά την διάρκεια της διείσδυσης!


4. Κούνια Για Σεξ

Αν θέλετε να απολαύσετε ο ένας τον άλλον με έναν πρωτόγνωρο αλλά και άκρως ερωτικό και kinky τρόπο, τότε πρέπει να δοκιμάσετε μια κούνια του σεξ! Συγκεκριμένα μια κούνια του σεξ θα απελευθερώσει και θα ξεκλειδώσει κάθε πιθανή στάση διείσδυσης, κάνοντας την παιχνιδάκι και πανεύκολη.

Για παράδειγμα το να κάνετε σεξ όρθιοι γίνεται πανεύκολο, ενώ η αίσθηση της αιώρησης θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω, προσφέροντας πρωτόγνωρες στιγμές απόλαυσης!

Αν λοιπόν, θέλετε να κάνετε αυτά που μέχρι πρότινος νομίζατε αδύνατα, δυνατά, τότε μια κούνια του σεξ η οποία θα τοποθετηθεί με ασφάλεια στο ταβάνι σας, ή στην πόρτα σας, αποτελεί πραγματικά μια επιλογή που θα φέρει μια νέα διάσταση στις ερωτικές σας περιπέτειες με το ταίρι σας...

5. Σεντόνια για Ερωτικό Μασάζ & Σεξ

Σωστά σκεφτήκάτε. Ένα Sex Toy συνήθως είναι δονητής, ένα δαχτυλίδι κτλ. Ένα σεντόνι για μασάζ/σεξ λοιπόν μπορεί να μην κάνει κάτι από μόνο του, αλλά θα σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ανοίγοντας πολλά πιθανά σενάρια κατά την χρήση του.Καταρχάς ένα σεντόνι για σεξ μπορεί να κρατήσει την επιφάνεια του κρεβατιού σας καθαρή, καθώς είναι φτιαγμένο από λάτεξ ή vinyl υψηλής ποιότητος.

Προστατεύοντας λοιπόν το κρεβάτι σας, το στρώμα σας και τα σεντόνια σας από υγρασία, υγρά και ατυχήματα, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για να στήσετε επάνω του έναν αισθησιακό καμβά...Με ένα σεντόνι για σεξ λοιπόν, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το έντονο και με μπόλικο λάδι ερωτικό μασάζ που πάντα ονειρευόσασταν, χωρίς να ανησυχείτε για το μετά. Και μην ξεχνάτε, ένα σεντόνι για σεξ και το ερωτικό μασάζ είναι μόνο η αρχή...

Εσείς λοιπόν, τι θα επιλέγατε να δοκιμάσετε;