Οι πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν, φέρνοντας μαζί τους τη χαρά των πασχαλινών αυγών. Αλλά τι γίνεται όταν τα αυγά αυτά αρχίζουν να... δονούνται; 

Προφανώς τότε, δεν θα πρόκειται για τα τυπικά σοκολατένια πασχαλινά αυγά, που η αλήθεια να λέγεται, φέρνουν πάντοτε ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης σε οποιονδήποτε...Θα πρόκειται ωστόσο για ένα άλλο είδος αυγών,  ένα είδος το οποίο προορίζεται για εμάς, τα μεγάλα παιδιά που έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση δράττοντας την ευκαιρία των ημερών για χαλάρωση και περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι μας …

Και αυτό δεν είναι άλλο από τα κολπικά αυγά με δόνηση!

Tι είναι όμως τα δονούμενα αυγά;

Καταρχάς και πριν μπούμε στις λεπτομέρειες, αρκετοί θα αναρωτιέστε τι είναι τέλος πάντων ένα δονούμενο αυγό, καθώς δεν μοιάζει με τα τυπικά sex toys που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του.Τα  κολπικά αυγά με δόνηση λοιπόν, είναι ένα είδος μίνι δονητή σε σχήμα αυγού που εισέρχεται στο κόλπο και διαθέτει πάντοτε μια ειδική άκρη για εύκολη ανάκτηση. Τόσο απλό!

Πιο συγκεκριμένα όμως τα αυγά με δόνηση, είναι εργονομικά σχεδιασμένα για εσωτερική διέγερση χαρίζοντας έντονη ευχαρίστηση και ισχυρούς οργασμούς και μάλιστα είναι ικανά να διεγείρουν ως και το σημείο G, καθώς όταν βρίσκονται μέσα στον κόλπο, μπορούν να προκαλέσουν ελαφρά πίεση (αν καθόμαστε π.χ σταυροπόδι) και χάρη στις δονήσεις τους κάνουν μασάζ στο σημείο, κάνοντας την εμπειρία χρήσης ακόμα πιο έντονη...  

Ο έλεγχος τους γίνεται από ενσύρματο ή ασύρματο κοντρόλ ή από εφαρμογή smartphone, με τον 2ο και 3ο τρόπο να είναι και ο πιο διαδεδομένος & δημοφιλής!  Η χρήση τους μπορεί να γίνει είτε εντός σπιτιού, είτε εκτός αν πρόκειται για τηλεχειριζόμενο αυγό με δόνηση και το γεγονός πως σε όλες τις μορφές τους, το ταίρι έχει την δυνατότητα να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τις δονήσεις και τους οργασμούς της συντρόφου, το κάνει μια μοναδική και αρκετά δημοφιλή επιλογή sex toys για ζευγάρια!  

Εν κατακλείδι, το όνομα τους τα λέει όλα και μεταξύ μας δεν χρειάζεται να τα..σπάσεις για να κάνεις ομελέτα, καθώς θα χορτάσουν με ερωτική ικανοποίηση όποιον τα επιλέξει!

Ενσύρματα Κολπικά Αυγά Με Δόνηση:

Αυτού του είδους οι δονητές σε σχήμα αυγού, είναι η πιο απλή μορφή της κατηγορίας και συστήνονται για όσους ψάχνουν κάτι απλό και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο ή διαφορετικό από έναν απλό κλασικό δονητή για διείσδυση.

Η χρήση τους είναι εξαιρετικά απλή και άμεση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να βάλετε τις μπαταρίες στο ενσύρματο κοντρόλ, να κάνετε την διείσδυση του παιχνιδιού στον κόλπο και να ανοίξετε την λειτουργία δόνησης!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ένταση της δόνησης είναι εντελώς ρυθμιζόμενη κατά βούληση, μιας και τα αυγά που έρχονται με ενσύρματο κοντρόλ χρησιμοποιούν στην πλειοψηφία τους ειδικό ροοστάτη έντασης!

Aσύρματα Κολπικά Αυγά Με Δόνηση:

Aυτά τα κολπικά αυγά είναι τηλεχειριζόμενα μέσω ειδικού κοντρόλ και εκτός ότι σας ελευθερώνουν από τους περιορισμούς του καλωδίου, σας ελευθερώνουν και από τον περιορισμό του να παίξετε στη κρεβατοκάμαρα. 

Συγκεκριμένα αποκτώντας ένα ασύρματο κολπικό αυγό, μπορείτε να παίξετε χωρίς να σκέφτεστε την απόσταση καθώς η εμβέλεια είναι περίπου στα 10 με 12 μέτρα, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να παίξετε και εκτός σπιτιού, με το ταίρι σας να ελέγχει το παιχνίδι και την ένταση του ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε!  

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θα βρείτε τηλεχειριζόμενα αυγά με δόνηση που είναι επαναφορτιζόμενα ή παίρνουν απλές μπαταρίες, ενώ οι δονήσεις έρχονται σε προκαθορισμένες αυξανόμενες εντάσεις και διαθέτουν και προγράμματα δόνησης με διαφορετικούς ρυθμούς, κάνοντας τα σε κάθε περίπτωση μια πιο αναβαθμισμένη μορφή σε σχέση με τα κλασικά ενσύρματα.

Aσύρματα Κολπικά Αυγά Με Εφαρμογή Κινητού:

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την επιτομή της τεχνολογίας στον κόσμο των sex toys, μιας και τα ασύρματα αυγά με application κινητού, είναι η απόλυτη πρόταση στην κατηγορία τους.

Συγκεκριμένα αποκτώντας ένα κολπικό αυγό με χειρισμό smartphone, μπορείτε όχι μόνο να το ελέγξετε διακριτικά από κοντινή απόσταση, αλλά μπορείτε να το ελέγξετε από παντού, ακόμα και αν βρίσκεστε σε εντελώς διαφορετικό μέρος (ς.σ ακόμα και διαφορετική χώρα) από το ταίρι σας, χάρη στην ειδική εφαρμογή

Επιπρόσθετα, σας δίνουν την δυνατότητα να κάνετε παραμετροποίηση στα προγράμματα δόνησης και να τα σχεδιάσετε το αυγό να δονείται όπως εσείς θέλετε και σαν να μην έφτανε αυτό, μπορείτε ακόμα, μεταξύ άλλων, να το βάλετε να δονεί  μέχρι στο ρυθμό της μουσικής που μπορεί να ακούγεται στον χώρο που βρίσκεστε! 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως τα smart ασύρματα αυγά με δόνηση είναι συμβατά με συσκευές Android και I-phone, ενώ διαθέτουν όλα ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, που εξασφαλίζει μάξιμουμ απόδοση και άπλετο χρόνο χρήσης!


Εσείς Πιο Αυγό Θα επιλέγατε;