Πολλοί θα έχετε δει online κάποιο sex toy κατασκευασμένο από γυαλί και όπως είναι λογικό θα σας έχουν δημιουργηθεί ερωτήσεις αναφορικά με τη χρήση αυτού του υλικού σε ερωτικά βοηθήματα. Το Vibrations The Erotic Store βρίσκεται εδώ για να σας τις απαντήσει, ώστε να γνωρίζετε ότι χρειάζεται για τα γυάλινα sex toys και γιατί όχι, να αγοράσετε ένα, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα!

Ανθεκτικότητα

Έχουμε ακούσει ήδη τη πρώτη σκέψη σας. “Τι θα γίνει άμα σπάσει;” αναρωτιέστε κάθε φορά που βλέπετε ή σκέφτεστε ένα sex toy κατασκευασμένο από γυαλί. Η σκέψη σας είναι λογική, ωστόσο δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να ξέρετε για τα γυάλινα sex toys, είναι πως είναι ανθεκτικά και είναι κατασκευασμένα από ειδικό βοριοπυριτικό γυαλίΤο βοριοπυριτικό γυαλί είναι ένας ειδικός τύπος γυαλιού που είναι δυνατότερο και πιο ελαφρύ από το απλό κλασικό γυαλί και πάρα πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτο να σπάσει σε συνθήκες χρήσης

Μάλιστα, ακόμα και αν πέσει κάτω επίτηδες και με δύναμη ένα γυάλινο sex toy, αυτό δεν θα σπάσει σε μικρά κομματάκια αλλά σε πολύ μεγάλα, κάτι που δείχνει και με το παραπάνω την ανθεκτικότητα στο τρόπο σχεδίασης του και το πόσο ασφαλές είναι για χρήση. 

Με λίγα λόγια ένα γυάλινο sex toy είναι φίλος σας και όχι εχθρός σας, οπότε δεν πρέπει να σας απασχολεί η ανθεκτικότητα του, καθώς αυτή είναι δεδομένη και με το παραπάνω! Δεν σπάει και έχει τεράστια ανθεκτικότητα!  Αυτό που πρέπει να σας απασχολεί όμως, είναι τα οφέλη της χρήσης ενός γυάλινου sex toy, τα οποία θα δούμε αμέσως παρακάτω.

Έχουν Μοναδικό Στυλ & Διακριτικότητα

Τα sex toys από γυαλί είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα και πάρα πολύ συχνά είναι διακοσμημένα με εξαιρετικά σχέδια, που ακόμα και αν αφήσετε στην άκρη του τραπεζιού ουδείς θα καταλάβει πως πρόκειται για sex toy. Το στυλ και η ομορφιά του design τους, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη κατηγορία sex toys και αν αναζητάτε κάτι έξω από τα “τετριμμένα” και κάτι πραγματικά όμορφο, τότε η επιλογή τους είναι μονόδρομος.

Διατηρούν το υψηλότερο επίπεδο υγιεινής:

Το γυαλί είναι από τη φύση του πολύ περισσότερο υγιεινό υλικό από το TPE ή το PVC ή ακόμα και την σιλικόνη ιατρικής κλάσης, καθώς δεν προσελκύει σκόνη, δεν έχει πόρους ώστε να φυλακίσει ακαθαρσίες, υγρασία, μικρόβια και μυρωδιές και τέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε είδους λιπαντικό ανεξάρτητα από την βάση του (νερού, σιλικόνης κτλ)

Είναι ιδανικά για παιχνίδια θερμοκρασίας:

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των sex toys από γυαλί, είναι το γεγονός πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω του υλικού τους για παιχνίδια θερμοκρασίαςΤι εννoούμε;

Για μια δροσερή αίσθηση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος σας ή αυτό του/της συντρόφου σας, βάζετε το γυάλινο sex toy σας μέσα σε ένα μπολ με πάγο, ή κρύο νερό ή το αφήνετε στο ψυγείο για 10 περίπου λεπτά.  Αφού λοιπόν το γυαλί παίρνει εύκολα θερμοκρασία, με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να αγγίξετε το σώμα σας ή αυτό του/της συντρόφου σας, μεταφέροντας την δροσερή αίσθηση παντού…

Για μια πιο θερμή αίσθηση, μπορείτε να βάλετε το γυάλινο sex toy σας σε ένα μπολ με χλιαρό προς ζεστό (όχι καυτό) νερό και αμέσως μετά θα είστε σε θέση να μεταφέρετε αυτή τη θερμή αίσθηση στο σώμα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια θερμοκρασίας είναι ακόμα καλύτερα όταν κάνετε με το ταίρι σας, συνδυασμό κρύων ή ζεστών αισθήσεων εναλλάξ!

Τέλος, τονίζουμε  πως πάντα ελέγχουμε την θερμοκρασία που έχει πάρει το παιχνίδι, ώστε να μην είναι υπερβολικά κρύο ή ζεστό.

Τι είδη γυάλινων sex toys υπάρχουν;

Τα γυάλινα sex toys χωρίζονται σε 2 γενικές κατηγορίες. Αυτή των ομοιωμάτων και αυτή των πρωκτικών toys.  Συγκεκριμένα στα γυάλινα ομοιώματα θα βρείτε κάθε σχέδιο και μέγεθος και φυσικά μοναδικές υλοποιήσεις που δεν συναντιούνται σε άλλα υλικά, κάνοντας τα γυάλινα sex toys πραγματικά κομψοτεχνήματα.  Μεταξύ άλλων λοιπόν θα βρείτε ομοιώματα από γυαλί για G-Spot, για τον προστάτη, διπλά ομοιώματα κτλ. 

Στα γυάλινα πρωκτικά παιχνίδια θα βρείτε πρωκτικές τάπες από γυαλί σε τεράστια ποικιλία μεγεθών και μοναδικών σχεδίων.  Μεταξύ άλλων θα βρείτε πανέμορφες γυάλινες σφήνες, σετ με σφήνες, γυάλινες σφήνες με ουρά ή ακόμα και με δόνηση, καθώς ορισμένες φέρουν ειδικό μηχανισμό στον οποίο τοποθετούνται!

Συνοψίζοντας

Τα γυάλινα sex toys είναι μια πανέμορφα εξαιρετική και πλήρως ασφαλή επιλογή για κάθε είδους διείσδυση. Είναι ανθεκτικά, δεν σπάνε και η κατασκευή τους έχει γίνει από βοριοπυριτικό γυαλί, που φημίζεται για τις αντοχές του. Είναι πανεύκολα στο καθάρισμα και την συντήρηση, καθώς δεν διαθέτουν πόρους και είναι συμβατά με κάθε είδους λιπαντικό! Τέλος, είναι ιδανικά για παιχνίδια θερμοκρασίας και τα σχέδια τους θα σας καταπλήξουν και με το παραπάνω!