Το να κάνετε καλό σεξ δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς η καθημερινότητα και το άγχος που φέρνει κάποιες φορές μπαίνουν εμπόδιο και το σεξ ίσως να μην είναι αυτό που περιμένατε. Όμως επειδή τελικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου πολύπλοκα, το μόνο που χρειάζεται είναι ίσως απλά να κάνετε μερικές αλλαγές, ακολουθώντας κάποιο ή όλα από τα παρακάτω tips/συμβουλές, βάζοντας σε νέα διάσταση τις ερωτικές σας περιπτύξεις!

1. Επικοινωνία

Το πιο βασικό κομμάτι για να κάνετε καλύτερο σεξ, είναι απλά να συζητήσετε μεταξύ σας για πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε αλλά μέχρι τώρα δεν έχετε κάνει πράξη. Το να συζητήσετε ανοικτά τις φαντασιώσεις σας, τις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας και το τι θα θέλατε να κάνετε, είναι απελευθερωτικό και θα βάλει την ερωτική σας ζωή σε νέο κάδρο. Είτε πρόκειται για χρήση ενός κλειτοριδικού δονητή, είτε για κάποιο πρωκτικό sex toy και anal sex, είτε διπλή διείσδυση με την βοήθεια ενός ανδρικού strap-on ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, το να το συζητήσετε είναι ο μόνος δρόμος για να το πραγματοποιήσετε!

2. Παίξτε παιχνίδια ρόλων

Το να βγείτε από τον τυπικό ρόλο του να είστε απλά “εσείς” μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να ανεβάσετε την θερμοκρασία. Μέσα στο σεξουαλικό παιχνίδι μπορείτε να χαρίσετε ο ένας στον άλλον έντονες εμπειρίες και να αφεθείτε πλήρως στις νέες σας “ταυτότητες”. Βλέπετε τα παιχνίδια ρόλων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Είτε πρόκειται για τον ρόλο της σέξι νοσοκόμας και του…ασθενή, είτε οι ρόλοι πάνε στα παιχνίδια Κυριαρχίας & Υποταγής, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρετε μια ισχυρή δόση απόλαυσης!

3. Αφαιρέστε την αίσθηση της όρασης

Το πιο σεξουαλικό όργανο που διαθέτει ο άνθρωπος, είναι ο εγκέφαλος του και όταν μια από τις αισθήσεις του αφαιρείται προσωρινά, οι υπόλοιπες οξύνονται και αναπληρώνουν το κενό. Έτσι το να δέσεις τα μάτια του ταιριού σου, θα το κάνει να νιώσει περισσότερη σεξουαλική διέγερση, καθώς δεν θα γνωρίζει τι σκοπεύετε να κάνετε στη συνέχεια.

Χρησιμοποιώντας μια μάσκα και ένα φτερό μάλιστα θα διεγείρετε τις νευρικές απολήξεις του σώματος, προκαλώντας πρωτόγνωρη διέγερση!.

4. Κάντε ερωτικό μασάζ

Ένα χαλαρωτικό, αισθησιακό μασάζ μπορεί χαλαρώσει το σώμα του/της συντρόφου σας και να τον/την βάλει σε ένα δυνατό ερωτικό mood με αποτέλεσμα καλύτερο σεξ. Βέβαια το κλειδί είναι στο άγγιγμα καθώς άλλο ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ και άλλο ένα αισθησιακό. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι απλά ένα λάδι για ερωτικό μασάζ και να αφεθείτε σε ένα κρεσέντο αισθησιασμού μεταξύ σας!

5. Δοκιμάστε νέα μέρη

Η ρουτίνα του σπιτιού κάποιες φορές μας ρίχνει και την ερωτική διάθεση. Όπως είναι λογικό λοιπόν ένα νέο μέρος, όπως ένα δωμάτιο ξενοδοχείου θα σας βάλουν σε εντελώς διαφορετικό mood, ενώ αν νιώθετε ιδιαίτερα ριψοκίνδυνοι ένα δημόσιο μέρος, θα εκτοξεύσει την διέγερση…

Από την άλλη αν δεν θέλετε να ρισκάρετε και τόσο, μπορείτε απλά να μεταφέρετε την ερωτική διέγερση εκτός κρεβατοκάμαρας ακόμα και αν απλά έχετε βγει για ένα ποτό, χρησιμοποιώντας έναν ασύρματο δονητή με διακριτικό κοντρολ και να της προκαλέσετε διέγερση πατώντας ένα και μόνο κουμπί, προετοιμάζοντας το έδαφος για το τι θα ακολουθήσει…

Απλά τολμήστε τα!