Το πρωκτικό σεξ είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής πρακτική και το να χρησιμοποιήσετε anal sex toys, είναι κάτι το αναμενόμενο και απολύτως φυσιολογικό.Ωστόσο, οι επιλογές σε πρωκτικά ερωτικά παιχνίδια  είναι πάρα πολλές και είναι λογικό κάποιος αρχάριος χρήστης που θέλει να πειραματιστεί, να μην ξέρει από που να αρχίσει, λόγω της πληθώρας επιλογών…Όμως για κάθε αρχάριο, υπάρχει το Vibrations The Erotic Store και ένας οδηγός σαν και αυτόν, ώστε η επιλογή ενός πρωκτικού sex toy, να γίνει εύκολη και απλή!

Η απόλαυση της πρωκτικής ερωτικής διέγερσης

Η πρωκτική περιοχή, περιέχει πάρα πολλές νευρικές απολήξεις και ερεθίζοντας με το κατάλληλο τρόπο, η απόλαυση είναι εγγυημένη και μάλιστα μπορεί να οδηγήσει σε έναν ιδιαίτερα δυνατό οργασμό!Ωστόσο, το πρωκτικό σεξ δεν είναι μόνο η πρωκτική διείσδυση, όταν μιλάμε για κατάλληλο ερεθισμό της περιοχής, καθώς ο ερεθισμός του σφιγκτήρα και με δάχτυλα, γλώσσα ή ακόμα καλύτερα με ένα sex toy σχεδιασμένο για πρωκτικό σεξ, θα φέρει επίσης, άκρως απολαυστικά αποτελέσματα!

Το να πετύχουμε λοιπόν σωστό ερεθισμό της περιοχής, το βασικό πράγμα είναι η χαλάρωση της περιοχής, μιας και όταν αγγίζουμε το πρωκτό, συχνά αυτός συσπάται, γεγονός που αποτελεί και φυσική αντίδραση της περιοχής.Οπότε, για να φτάσουμε στην απόλαυση, θα χρειαστούμε υπομονή και σταθερό και απαλό μασάζ είτε με δάχτυλα είτε με κάποιο sex toy, ώστε ο πρωκτός να αρχίσει να χαλαρώνει σταδιακά όλο και περισσότερο ώστε να είναι έτοιμος να δεχθεί ολοένα και περισσότερο ερεθισμό της περιοχής με αποτέλεσμα έναν έντονο οργασμό, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Χρησιμοποιώντας πρωκτικά sex toys

Για να χαλαρώσουμε τον πρωκτό και να ερεθίσουμε ερωτικά τη περιοχή με τον καλύτερο τρόπο, θα χρειαστούμε ένα πρωκτικό sex toy. Παρακάτω θα δούμε λοιπόν μερικά από αυτά τα πρωκτικά παιχνίδια, τα οποία συστήνονται για αρχάριους που θέλουν να βιώσουν την μοναδική εμπειρία απόλαυσης που θα τους προσφέρει το anal sex.

    Πρωκτικές Μπίλιες

Οι  πρωκτικές μπίλιες  είναι μια ιδανική αρχή για οποιονδήποτε θέλει να μπει στο κόσμο των απολαύσεων της “πίσω πόρτας”, καθώς πρόκειται για έναν τύπο παιχνιδιού αρκετά φιλικό για αρχάριους.

Συγκεκριμένα, οι πρωκτικές μπάλες, είναι συχνά συνδεδεμένες μεταξύ τους και διαθέτουν σταδιακά αυξανόμενη διάμετρο, επιτρέποντας την σταδιακή διείσδυση ξεκινώντας από την μικρότερη μπίλια και φτάνοντας σιγά σιγά στη μεγαλύτερη.

Μια σοφή επιλογή είναι να ξεκινήσετε αποκτώντας μια κοντή σε μήκος σειρά με πρωκτικές μπίλιες και εφόσον μετέπειτα θέλετε να πάτε τα πράγματα...παραπέρα, τότε να προμηθευτείτε μεγαλύτερες σε μήκος και διάμετρο πρωκτικές μπίλιες.

Αν μάλιστα θέλετε έξτρα διέγερση, τότε μπορείτε να επιλέξετε πρωκτικές μπίλιες με ραβδώσεις, αλλά να θυμάστε πως όσο περισσότερο ανάγλυφες είναι, τόσο πιο δύσκολη είναι η διείσδυση.

Tip Χρήσης: Αν τραβήξετε τις πρωκτικές μπίλιες έξω από τον πρωκτό κατά την διάρκεια του οργασμού, τότε αυτός θα γίνει ακόμα πιο έντονος!

    Πρωκτικές σφήνες

Το πιο γνωστό πρωκτικό sex toy, δεν είναι άλλο από μια κλασσική πρωκτική σφήνα, η οποία έχει χαρακτηριστική σχεδίαση με λεπτή άκρη, παχύτερο σώμα και στενή κατάληξη και βάση ανάκτησης.Οι  πρωκτικές σφήνες  είναι διαθέσιμες σε πολλά σχέδια και μεγέθη, αλλά ο οδηγός που διαβάζετε απευθύνεται σε αρχάριους, οπότε μια μικρή σφήνα είναι η ιδανική επιλογή.Επιπρόσθετα, οι πρωκτικές σφήνες είναι φτιαγμένες από διάφορα υλικά, ωστόσο για αρχή θα συστήναμε μια σφήνα από σιλικόνη η οποία έχει την δυνατότητα να ακολουθάει τις κινήσεις του σώματος για περισσότερη άνεση.

Τip Χρήσης: Όπως και με τις μπίλιες, αν τραβήξετε έξω την σφήνα την στιγμή του οργασμού, τότε αυτός γίνεται εντονότερος.

    Πρωκτικό Ομοίωμα ή Πρωκτικός Δονητής

Ένα πρωκτικό ομοίωμα μπορεί να σας βοηθήσει να ερεθίσετε κατάλληλα τον πρωκτό εξωτερικά και εσωτερικά. Ένα τυπικό πρωκτικό dildo που απευθύνεται σε αρχάριους διαθέτει λεπτή σχεδίαση στην άκρη και ολικά στη διάμετρο, η οποία δεν ξεπερνά τα 4εκ.

Ο λόγος που τα  πρωκτικά ομοιώματα  για αρχάριους, έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το γεγονός πως ο πρωκτός είναι μια ξεκάθαρα ευαίσθητη περιοχή και έτσι το σχέδιο τους και οι διαστάσεις τους εξασφαλίζουν μια θετική εμπειρία διείσδυσης χωρίς ενδεχόμενους τραυματισμούς ή ενοχλήσεις κτλ.

Τώρα, αν επιθυμείτε ακόμα και ως αρχάριος λίγη περισσότερη διέγερση τότε ένας  πρωκτικός δονητής  είναι μονόδρομος, καθώς ένας ειδικά σχεδιασμένος anal vibrator, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πρωκτικού ομοιώματος και διαθέτει επιπρόσθετα και την δυνατότητα της δόνησης.

Η δόνηση είναι ικανή να βοηθήσει τον σφιγκτήρα του πρωκτού να χαλαρώσει πιο άμεσα και πιο γρήγορα για πρωκτική διείσδυση, ενώ όπως είναι λογικό η δόνηση κατά την διείσδυση, θα προσφέρει μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία απόλαυσης!

Tip Χρήσης: Αν θέλετε να χαλαρώσετε κατά τα προκαταρκτικά πιο εύκολα τον πρωκτό, τότε ακουμπήστε τον πρωκτικό δονητή στη περιοχή, ανοίξτε την δόνηση και κάντε χαλαρό μασάζ...

    Δονητής Προστάτη

O αδένας του προστάτη, γνωστός και ως P-Spot, βρίσκεται ανάμεσα στο όσχεο και στην εσωτερική πλευρά του πρωκτού και πρόκειται για μια περιοχή που αν διεγερθεί σωστά, τότε η απόλαυση ενός ανδρός είναι εγγυημένη και μοναδική!Ο καλύτερος τρόπος για να προκαλέσετε διέγερση του σημείου P, είναι φυσικά με έναν  δονητή προστάτη

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ξαπλωμένοι με τα γόνατα προς τα πάνω και να κάνετε ήρεμη και σταδιακή διείσδυση του δονητή προστάτη στο πρωκτό. Στα 5 εκατοστά βάθος θα νιώσετε ότι η περιοχή είναι πιο σκληρή.Εκεί ακριβώς είναι ο προστάτης...Εφαρμόζοντας λοιπόν σταδιακή διέγερση, τότε θα έχετε καταφέρει να διεγείρετε το σημείο και να έχετε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι σχεδόν οι δονητές προστάτη είναι κατάλληλοι για αρχάριους και έχοντας ως γενικό κανόνα ότι η διάμετρος του δεν ξεπερνά τα 4 με 4.5 εκατοστά, θα έχετε κάνει μια σίγουρη επιλογή για το επίπεδο εμπειρίας σας!

    Λιπαντικό

Όπως είναι λογικό, κάθε φορά που θέλετε να παίξετε πρωκτικά, η χρήση ενός λιπαντικού είναι αδιαπραγμάτευτη και απαραίτητη! Ο πρωκτός είναι μια περιοχή που δεν λιπαίνεται φυσικά και δεν παράγει κάποια υγρασία, οπότε ένα λιπαντικό διασφαλίζει εύκολη διείσδυση με άνεση και χωρίς ενοχλήσεις κτλ.

Στην ενότητα με τα λιπαντικά μας θα βρείτε  ειδικά πρωκτικά λιπαντικά , ενώ θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε την χρήση λιπαντικών με βάση τη σιλικόνη, αν χρησιμοποιήσετε ένα sex toy σιλικόνης, καθώς δεν είναι συμβατά.Αυτό που σας προτείνουμε είναι να επιλέξετε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, ώστε να μην πονοκεφαλιάζετε για την χρήση του με  προφυλακτικά  και ερωτικά βοηθήματα.

    Υγιεινή

Όταν είναι να ευχαριστηθούμε πρωκτικό σεξ και την ερωτική διέγερση της περιοχής, η υγιεινή είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Για παράδειγμα, ένα καλό καθάρισμα της περιοχής με ένα  πρωκτικό ντους , είναι απαραίτητο, ενώ η καθαριότητα των sex toys είναι υψίστης σημασίας.

Όσο αφορά λοιπόν την καθαριότητα των πρωκτικών sex toys μας, ένα  ειδικό καθαριστικό  θα φροντίσει το παιχνίδι και θα προσφέρει προστασία από μυρωδιές, μύκητες και βακτήρια. Αν θέλετε να δείτε οδηγίες σε βάθος για το σωστό καθαρισμό των sex toys, τότε μπορείτε να δείτε αυτόν τον  οδηγό καθαρισμού ερωτικών παιχνιδιών  που σας προσφέρει το blog του Vibrations Sex Shop.

Εν κατακλείδι, όπως ήδη θα διαπιστώσατε, το Vibrations The Erotic Store διαθέτει τις απαραίτητες λύσεις για πρωκτικά sex toys φιλικά προς αρχάριους και το μόνο που μένει είναι να κάνετε την επιλογή σας μέσα από την τεράστια ποικιλία μας, καθώς όλα τα προιόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία και αποστολή ή παραλαβή από τον χώρο του καταστήματος μας.